Privacybeleid
2025
page-template-default,page,page-id-2025,bridge-core-3.1.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1615

Laatst bijgewerkt: 1 April 2019

 

pxfolio is de partij die verantwoordelijk is voor alle gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en voor welke doeleinden. We raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

 

Tijdens de verwerking voldoen we aan de vereisten van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Dit betekent dat we:

 

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat we persoonsgegevens verwerken, door gebruik te maken van deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • vraag eerst om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming vereist is;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en wij eisen hetzelfde van partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken;
  • respecteer uw recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens in ons bezit.

 

Contact formulier

Je kunt ons contactformulier gebruiken om vragen te stellen of een verzoek in te dienen. Voor dit doel gebruiken we uw e-mailadres en naam. Deze gegevens hebben we nodig om u zo goed mogelijk te kunnen antwoorden. We bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

 

Verstrekken van gegevens aan derden

Wij verstrekken jouw persoonsgegevens onder geen enkele omstandigheid aan andere bedrijven of organisaties, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld wanneer de politie toegang vraagt ​​tot persoonsgegevens in geval van een vermoeden van een misdrijf). Op onze website staan ​​social media buttons. Deze buttons worden door de aanbieders van deze diensten gebruikt om jouw persoonsgegevens te verzamelen.

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende tracking cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op jouw computer worden opgeslagen met informatie over jouw bezoek aan deze site en bepaalde functionaliteiten. Deze cookies zijn niet schadelijk voor jouw computer en bevatten geen persoonlijke informatie zoals namen of adressen. Je kunt op elk moment tracking cookies verwijderen. Raadpleeg de ‘help’ of ‘support’ -pagina van uw webbrowser voor meer informatie over het verwijderen of weigeren van cookies. Houd er rekening mee dat bepaalde functies van onze site mogelijk worden belemmerd wanneer cookies zijn uitgeschakeld in uw browserinstellingen.

pxfolio gebruikt de volgende cookies:

 

Analytische tracking code

Deze cookie houdt bij hoe een bezoeker onze site is binnengekomen, welke pagina’s worden bezocht, de duur van het bezoek en welke browser en besturingssysteem worden gebruikt. Deze informatie wordt gebruikt om onze inhoud en website in het algemeen te optimaliseren en om de effectiviteit van externe marketingkanalen, zoals gelieerde websites en e-mailnieuwsbrieven, te evalueren. Deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere organisaties.

 

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om bezoekers op onze website te volgen en om rapporten te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. We hebben de gegevensverwerkingsovereenkomst van Google geaccepteerd. We staan ​​Google niet toe om door Analytics verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-services.

 

Veiligheid

We nemen veiligheidsmaatregelen om misbruik van en ongeoorloofde toegang tot persoonsgegevens te verminderen.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor om deze verklaring te wijzigen. We raden je aan om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

 

Inspectie en wijziging van uw gegevens

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons privacybeleid of als je jouw persoonlijke gegevens wilt herzien, wijzigen of verwijderen.

 

Je hebt het volgende recht:

 

  • Geïnformeerd worden over welke persoonsgegevens we hebben en waarvoor we deze gebruiken;
  • Inspectie van de persoonsgegevens die wij van je bewaren;
  • Onjuiste gegevens laten corrigeren;
  • Verzoek om verouderde persoonlijke gegevens te verwijderen;
  • Jouw toestemming intrekken;
  • Bezwaar tegen bepaald gebruik.

 

Houd er rekening mee dat je altijd duidelijk maakt wie je bent, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de gegevens niet wijzigen of verwijderen van de verkeerde persoon.

 

Klachten

Als je denkt dat wij je niet op de juiste manier helpen, heb je het recht om een ​​klacht in te dienen bij de overheid. Voor Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Contact formulier op pxfolio.io